Szia Vendég! (5781 Ijjár 8)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Mit nisht vagy borshts
Húsos étel
Levesek
Beküldte: Nyuszika [397]

Hozzávalók: 3 l víz
1 kg marhahús
1 kg marhacsont
8 db hámozott, reszelt cékla
2 apróra vágott hagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál só
3 evőkanál cukor
1 citrom leve
2 tojás.

A húst és a csontot főni tesszük, majd forráskor lehabozzuk. Beleadjuk a reszelt céklát, a hagymát és a fokhagymát, sózzuk, majd mérsékelt hőfokon, 2 órán át főzzük. Hozzáadjuk a cukrot, a citromlevet, és még fél órát főzzük. A két nyers tojást villával felverjük, s tálalás előtt a forró levesbe öntjük.



Forrás: Magyar Zsidó Honlap



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7354 nő | 6633 férfi

Legutóbb regisztrált:
angyaltkeresek [20815]


Jelenleg 13 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu