|
Hozzávalók: 3 l víz 1 kg marhahús 1 kg marhacsont 8 db hámozott, reszelt cékla 2 apróra vágott hagyma 3 gerezd zúzott fokhagyma 1 evőkanál só 3 evőkanál cukor 1 citrom leve 2 tojás. |
A húst és a csontot főni tesszük, majd forráskor lehabozzuk. Beleadjuk a reszelt céklát, a hagymát és a fokhagymát, sózzuk, majd mérsékelt hőfokon, 2 órán át főzzük. Hozzáadjuk a cukrot, a citromlevet, és még fél órát főzzük. A két nyers tojást villával felverjük, s tálalás előtt a forró levesbe öntjük.
Forrás: Magyar Zsidó Honlap |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Jelenleg 17 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|