Szia Vendég! (5782 Svát 17)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Arany leves vagy Goldzip
Húsos étel, Szombat
Levesek, Ünnepi ételek
Beküldte: Nyuszika [397]

Hozzávalók:

1 tyúk
4 l víz
1 hagyma
3 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
1 karalábé
1 zellergumó
1 csomó petrezselyem
kis darab gyömbér
szemes bors.


A feldarabolt tyúkot hideg vízben főni tesszük, ha forr, a szürkés habot leszedjük, majd a megtisztított zöldséget, fűszert hozzáadjuk. Lassú tűzön 2-3 órán át főzzük, majd cérnametélttel vagy maceszgombóccal tálaljuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7379 nő | 6659 férfi

Legutóbb regisztrált:
Hannah [20904]


Jelenleg 33 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu