 |
Mézes bundában rántott csirke - orosz sábeszi étel Húsos étel, Szombat
|
Húsételek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: 2-3 apróra darabolt csibe 2 tojás 2 tbsps. víz 1 csésze maceszliszt 1 tsp. sóz 1/8 tsp. bors 1 csésze olaj 1 csésze meleg víz 1 csésze méz 1 csésze narancslé |
A csirkéket megtisztítjuk, megmossuk.
A tojást vízzel jól felverjük, egy másik edényben pedig összedolgozzuk a sóval és borssal ízesített maceszliszttel. A keverékben megmártjuk a csirkedarabkákat, majd olajon kisütjük. A húsokat ezután jénai tálba helyezzük.
Az öntethez egy kis edényben a narancslevet mézzel és vízzel felforraljuk, majd nyakon öntjük vele a csirkéket, és a tálat lefedjük. Előmelegített sütőben az egészet összesütjük. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7499 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 13 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|