|
Tabouleh - marokkói sábeszi fogás Parve (semleges) étel, Szombat
|
Egytálételek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: 1 csésze bulgur 1 csésze főzővíz 1 csésze vágott petrezselymet 1 közepes fej hagyma, kockára vágva 2 csésze kockázott paradicsom 1 csésze hasogatott koriander egy ág friss menta, felaprítva 3 csésze citromlé 1 csésze olaj só bors |
A bulgurt egy nagy edényben felöntve a vízzel 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldséget, a citromlevet, olajat. Sózzuk, borsozzuk. Miután megfőtt, az egészet lehűtjük, egy éjszakán át pihentetjük, míg az ízek összeérnek. Hidegen tálaljuk. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 19 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|