|
karfiolfelfújt Parve (semleges) étel
|
Húspótlók
|
Beküldte: mirjam2 [9865]
|
Hozzávalók: karfiol/tisztitva 1 kg/ liszt 20 dkg tohás 3 db só bors/borsikafű/ sütéshez olaj |
Akkor érdemes ha olcsó a karfiol!
A karfiolt rózsáira szétszedve gyengén sós vizben egészen puhára főzzük/én kuktában szoktam a sziszegéstől 5 perc/
Leszürjük, villával összetőrjük és a lisztből tojásból borssal izesitett palacsintaszerü masszához hozzákeverjük ha a karfiol kihült.
Evőkanállal galuskákat szaggatunk forró olajba és pirosra sütjük. Önállóan is finom köretként is! Jó étvágyat |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 14 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|