Szia Vendég! (5779 Sziván 16)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Torma-mártás
Parve (semleges) étel
Mártások
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - egy gyökér torma

- cukor, só

Készítünk egy nagyon világos rántást, most egy gyökér tormát reszelve beleadunk, húslevessel föleresztjük. Cukrot, hogy édes legyen. Ha szükséges volna még egy kis sót is.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7266 nő | 6553 férfi

Legutóbb regisztrált:
Veronika [20519]


Jelenleg 6 vendég és 7 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu