|
Sütés nélküli mézes finomság Parve (semleges) étel, Pészáh
|
Édességek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: Csabi [396]
|
Hozzávalók: - darált dió, vagy mogyoró - 1 evőkanál méz - 3 evőkanál porcukor - 1 citrom leve és héja reszelve - őrölt fahéj és szegfűszeg vagy mézeskalács-fűszerkeverék |
A mézet, a porcukrot a citrom levét és héját, valamint a fűszereket forralja fel. Ez után folyamatos keverés mellett főzze annyi dióval és mogyoróval, hogy formázható állagú legyen. A langyos masszából gyúrjon kis golyókat, és forgassa meg őket reszelt csokoládéban. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 19 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|