Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Inasz
Húsos étel
Húsételek
Beküldte: Adam81 [9182]

Hozzávalók: - Libaháj (hasháj tetszés szerinti mennyiségben)
- Só
- Őrölt pirospaprika
- Fokhagyma (fél kiló hájhoz kb egy nagy fej)

A hájat alaposan megmossuk, kézmeleg vízben könnyen lehúzható a rajta lévő hártya, majd papírtörlővel felitatjuk róla a vizet. Tányérra rakjuk, gyengén besózzuk, az apróra vágott - darált fokhagymával bekenjük, ezután bepaprikázzuk, átlátszó fóliába (folpack) csomagoljuk és kifagyasztjuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 19 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu