 |
Hozzávalók: - Libaháj (hasháj tetszés szerinti mennyiségben) - Só - Őrölt pirospaprika - Fokhagyma (fél kiló hájhoz kb egy nagy fej) |
A hájat alaposan megmossuk, kézmeleg vízben könnyen lehúzható a rajta lévő hártya, majd papírtörlővel felitatjuk róla a vizet. Tányérra rakjuk, gyengén besózzuk, az apróra vágott - darált fokhagymával bekenjük, ezután bepaprikázzuk, átlátszó fóliába (folpack) csomagoljuk és kifagyasztjuk. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7499 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 14 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|