|
Hozzávalók: 20 dkg trappista sajt kevés margarin hal 2 főtt tojás fehér bors só pici petrezselyem |
A trappista sajtot kockákra vágjuk, beletesszük nejlnzacskóba,bekötjük a zacskó száját és lobogó forró vizbe tesszük,hogy a sajt megolvadjon.Ha kiolvadt rátesszük a gyuródeszkára kinyujtjuk,rákenjük a tojásból,halból,vagy amit akarunk összekeverni /só,bors,petrezselyem/kicsi margarinnal.Feltekerjük,fóliába csavarjuk és hütőbe tesszük.Másnap felszeleteljük. A tojást lereszeljük ugy keverjük össze a hozzávalókkal. Izlésünknek megfeleően bármilyen töltelékkel elkészithetjük. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 14 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|