Töltelék: 1 nagy fej vöröshagyma 1 db póréhagyma 1 db közepes padlizsán 1 db kaliforniai paprika 2 db kis salátacukkini 25 dkg gomba 10 dkg reszelt ementhali sajt 2 kis gerezd fokhagyma tarkabors curry só
A lisztet a margarinnal és egy nagy csipet sóval összegyúrjuk és egy nagyobb tepsiben tenyérrel szétterítjük úgy, hogy kis pereme is legyen. 180 fokos sütőben a tésztát félig sütjük (pereme széle zsemleszínű)
Apróra vágott nagy fej vöröshagymát kevés olajon (olíva nagyon jó) sóval üvegesre párolunk. A póréhagymát karikára vágva és a padlizsánt héjastól felkockázva rádobjuk a darabolt gombával, sózzuk és fedő alatt pároljuk, amíg félig megpuhul. Ekkor karikára vágott héjas cukkinit adunk hozzá. Beletörjük a fokhagymát és ízlés szerint őrölt tarkaborssal, curryvel ízesítjük és kicsit újrasózzuk.
Puhára pároljuk, a tűzről levéve kb. 10 dkg reszelt ementhali sajtot keverünk a forró zöldséghez. A meleg tölteléket egyenletesen eloszlatjuk a féligsült tésztán és készre sütjük a sütőben kb. 25 perc alatt 200 fokon.