Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Majonézes padlizsán krém
Parve (semleges) étel
Előételek
Beküldte: Nyuszika [397]

Hozzávalók: 2 közepes padlizsán
2-3 fokhagyma gerezd
2-3 evőkanál majonéz
só, bors

A padlizsán tetejét villával megszurkálom, 200 C fokon egy órára sütőbe teszem. Kihűlés után héj nélkül passzírozom, fokhagymákat nyomok hozzá. Majonézzel krémes állagúvá keverem.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 14 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu