Szia Vendég! (5777 Ádár I 26)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Főzelékek

Ságarépafőzelék
Parve (semleges) étel
Főzelékek
Beküldte: Agi [5897]

Hozzávalók: 3 szál nagyobb sárgarépa, 2 ek. libazsír vagy étolaj, 1 ek. liszt, méz vagy cukor

A megtisztított és vékony karikákra vágott répákat a libazsíron átforgatjuk, mézet adunk hozzá, és lassan puhára pároljuk. Mikor megpuhult, zsírjára lesütjük, vigyázva, nehogy odaégjen. Ekkor meghintjük liszttel, húslevessel vagy vízzel felengedjük.



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló


Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7079 nő | 6429 férfi

Legutóbb regisztrált:
Szigfrid [20008]


Jelenleg 30 vendég és 7 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu