Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Boulou (tunéziai zsidó édesség)
Parve (semleges) étel
Édességek
Beküldte: Pontocso [10372]

Hozzávalók: - 3 tojás
- 1 pohár olaj
- 125 g porcukor
- fél narancs héja (reszelve)
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 zacskó élesztő
- 600 g liszt (attól függ mennyit vesz fel)
- 200 g mazsola
- 50 g mandula (egész)
- szezámmag

1. Előmelegítjük a sütőt.

2. Mindent összekeverni kivéve a szezámmagot, és pár szem mandulát

3. A tésztának lágynak kell lenni.

4. Kis kenyeret formázunk, formát kikenjük.

5. Pár szem mandulával és szezámmaggal díszítjük.

6. 40 percig sütjük, késpróba kell (megszúrni, hogy kész e, tisztán kell kijönnie, akkor kész)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 14 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu