Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Tabouleh - marokkói sábeszi fogás
Parve (semleges) étel, Szombat
Egytálételek, Ünnepi ételek
Beküldte: mouss [2797]

Hozzávalók: 1 csésze bulgur
1 csésze főzővíz
1 csésze vágott petrezselymet
1 közepes fej hagyma, kockára vágva
2 csésze kockázott paradicsom
1 csésze hasogatott koriander
egy ág friss menta, felaprítva
3 csésze citromlé
1 csésze olaj

bors

TaboulehA bulgurt egy nagy edényben felöntve a vízzel 30 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldséget, a citromlevet, olajat. Sózzuk, borsozzuk. Miután megfőtt, az egészet lehűtjük, egy éjszakán át pihentetjük, míg az ízek összeérnek. Hidegen tálaljuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 19 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu