Szia Vendég! (5784 Niszán 30)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Peszáchi galuska
Parve (semleges) étel, Pészáh
Tésztafélék, Ünnepi ételek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: 3 tojás
4 evőkanál maceszliszt

A tojások sárgáját egy kis kanál sóval és a meceszliszttel nagyon finoman eldolgozzuk, majd a kemény habbá felvert fehérjét hozzákeverjük. Pihentetés után apró galuskákat szaggatunk, és forrásban lévő levesben kifőzzük.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6730 férfi

Legutóbb regisztrált:
Benedek [21154]


Jelenleg 12 vendég és 7 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu