Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Tuna saláta
Parve (semleges) étel, Szombat
Előételek, Ünnepi ételek
Beküldte: ivansef [16262]

Hozzávalók: 4személyre:
- 1 doboz tuna,vegetás lében,
- 2 db keményre fött tojás,
- 1-2 db kisebb csemegeuborka,
- 1 szál újhagyma,
- 2-3 evőkanál majonéz,
- izlés szerint-só,mustár,fehérbors, citromlé.

A tonhalat lecsurgatjuk a levétől, villával nagyjából összetörjük. Hozzá tesszük az apró kockára vágott uborkát, keménytojást, finomra vágott hagymát, és hozzá a majonézzel óvatosan, lazán összekeverjük. Azután izlésünk szerint ízesítjük. Frissen is ehető, de hütőbe téve egy fél órára, kitünő reggeli vagy vacsora. Aki szereti, tehet rá 1-2 karika hegyes erős zöldpaprikát is. Hétköznap is egészséges, de szombatra, előrekészítve, kitűnő ajánlat.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 16 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu