Szia Vendég! (5782 Chesván 18)
Jewish Meeting Point - A zsidó közösségi portál Gyakran Ismételt Kérdések



Kategória: GYIK -> Ismerõsök

Kérdések
·  Hogyan tudom elérni az ismerőskereső részt?
·  Milyen adatokat tudok megadni és hogyan lehet keresni?
·  Mi a különbség az ismerősök és a kedvencek között?
·  Hogyan tudok valakit ismerősnek jelölni, visszaigazolni, visszavonni vagy visszautasítani egy bejelölést?
·  Mindenki láthatja az ismerőseimet?
·  Mindenki láthatja az összes adatomat?
·  Mire jó a letiltás funkció?

Válaszok
·  Hogyan tudom elérni az ismerőskereső részt?

A Közösség menü Ismerősök menüpontjára kell kattintani. Ha valaki ismerősnek jelölt, akkor erről e-mailben értesítést kapsz, de a főoldalon is szerepel hogy mennyi visszaigazolt és függő kapcsolatod van, és arra is rá tudsz kattintani.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Milyen adatokat tudok megadni és hogyan lehet keresni?

Az Ismerősök oldalon a Személyes adataim menüpontban tudod beállítani a saját adataid. Lehetőség van opcionális adatok megadására is, melyek segítségével az ismerőseid könnyebben rád találhatnak. Ilyen a munkahelyed, az iskoláid és a teljes neved. Ez utóbbit csak a visszaigazolt ismerőseid és az általad ismerősnek jelölt tagok láthatják.

Keresni a Keresés menüpontban tudsz. Minél több paramétert adsz meg, annál pontosabb találatokat kaphatsz. A keresés teljesen hasonlóan működik mint a társkeresésnél használt kereső, azzal a különbséggel, hogy itt lehetőség van szabadszavas keresésre, valamint nem kötelező megadni a keresendő személy nemét. A keresés a profilban megadott adatok között történik, ha van társkereső adatlapja is, akkor azt a profilon egy nyomógomb jelzi. Arra kattintva el tudod  érni a társkereső adatlapját is. A társkereső adatlap megtekintéséhez neked is aktivált társkereső adatlappal kell rendelkezned!

A Kit ismerhetek? gombra kattintva a rendszer kihozza azoknak a tagoknak a listáját, akik az ismerőseid ismerősei. Ehhez a funkcióhoz természetesen az kell, hogy neked is legyen már legalább egy visszaigazolt ismerősöd.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mi a különbség az ismerősök és a kedvencek között?

Az Ismerősök menüpontban az ismerőseid, a függő vagy visszaigazolt kapcsolataid láthatod. Ha valakit ismerősnek jelölsz, arról értesítést kap e-mailben, és visszaigazolhatja, vagy visszautasíthatja a jelölést.

A Kedvencek részben azok a tagok láthatók, akiket kedvelsz, függetlenül attól, hogy ismered-e őket személyesen vagy sem. Ha kedvencek közé veszel fel valakit, arról ő nem kap értesítést.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Hogyan tudok valakit ismerősnek jelölni, visszaigazolni, visszavonni vagy visszautasítani egy bejelölést?

Ha a keresés során egy ismerősre bukkantál, akkor a profilján vagy a társkereső adatlapján kattints az ismerősnek jelölöm feliratra. Ekkor ő kap egy e-mailt, melyben benne lesz, hogy te ismerősnek jelölted, lépjen be és igazolja, vagy utasítsa vissza a bejelölést.

Ha meggondoltad magad, akkor az adatlapján vissza tudod vonni a bejelölést és ugyanitt tudsz törölni visszaigazolt kapcsolatot is. Ezekről az eseményekről is értesítést küldünk e-mailben.

Ha valaki téged jelölt ismerősnek, akkor belépés után az adatlapján tudod visszaigazolni, vagy visszautasítani a bejelölést.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mindenki láthatja az ismerőseimet?

Nem. A szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy ismeretlenül ne lehessen más ismerősei között kutakodni. Csak ha már visszaigazolt ismerősök vagytok, vagy ha te jelölted be ismerősnek, akkor nézheti meg az ismerőseid.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mindenki láthatja az összes adatomat?

A regisztráció során megadott személyes adatokat mindenki láthatja. Ez alól kivételt képez természetesen a jelszó és az e-mail cím.
A további adatok kitöltése opcionális, így Te döntöd el, hogy megosztod-e mindenkivel. Érdemes minél több adatot megadni (iskolák, munkahely,...), hogy könnyebben megtaláljanak az ismerőseid.
FONTOS! A teljes nevedet csak az ismerőseid láthatják! Ha valakit ismerősnek jelölsz, akkor ő már láthatja a nevedet, mert Te úgy gondolod, hogy ismeritek egymást. Az ismerősnek jelölt személy teljes nevét csak akkor fogod látni, ha visszaigazolta az ismeretséget. Ugyanez vonatkozik az ismerőseid listájára is. Csak az láthatja, akit Te már ismerősnek jelöltél, vagy már visszaigazoltad az ismeretségeteket.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mire jó a letiltás funkció?

Sajnos igény volt rá, hogy a zaklató, nem kívánatos leveleket küldözgető tagokat le lehessen valahogy tiltani. Ha az adatlapján a letiltás funkciót bekapcsolod, onnantól kezdve ő nem tud neked belső üzenetet küldeni, küldéskor kiírja neki a rendszer, hogy A címzett letiltotta hogy üzenetet küldhess neki. Ha később mégis meggondolnád magad, akkor a tiltás feloldása feliratra kattintva újra engedélyezheted az üzenet küldést.

[ Vissza a lap tetejére ]





E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7369 nő | 6652 férfi

Legutóbb regisztrált:
Andica65 [20871]


Jelenleg 17 vendég és 8 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu