Szia Vendég! (5784 Niszán 10)

15 éves a Jewish Meeting Point!
2017. november 26. vasárnap, 01:14
Kategória: JMPoint
    

15 éves a Jewish Meeting Point - Zsidó Közösségi Portál15 éve, 2002. november 13-án indult útjára a Jewish Meeting Point - Zsidó közösségi portál, igaz, akkor még csak zsidó társkeresőnek és közösségi térnek. Az elmúlt 15 évben további számos online megoldást hoztunk létre: JMPoint Akadémia, Virtuális Zsidó Múzeum, Jewbox kulturális magazin és tematikus zenei rádiók, Zöld Izrael, Zsidó konyha, akkreditált pedagógus-továbbképzés, és még sorolhatnánk.
 
De nem csak a virtuális térben voltunk aktívak. Közösségi és kulturális események, családi táborok és nemzetközi tréningek, formális és informális oktatási programok sokaságát szerveztük. Jelen voltunk zsidó és nem zsidó fesztiválokon, hogy megismertessük a zsidóság zártnak tűnő világát.

Köszönjük az összes önkéntesnek, akik az elmúlt 15 évben velünk dolgoztak és segítették a munkánkat! Köszönjük minden támogatóknak, hogy bíztak bennünk és segítettek céljaink elérésében!

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 15 évben emberek százezrei vették igénybe szolgáltatásainkat. És külön büszkék vagyunk arra, hogy a Jewish Meeting Point - ami a zsidó közösség tagjainak biztosít teret az egymásra találásban - nagyon sikeresen működött és működik! Köszönjük a több száz boldog visszajelzést a JMPointos pároktól! :) Mindig örülünk, ha hallunk felőletek és megosztotok képeket! :)

Ha Te is fontosnak tartod azokat a célokat, amikért 15 éve dolgozunk, akkor legyél részese a sikereinknek! Osszd meg velünk gondolataidat, javaslataidat, csatlakozz önkéntesnektámogatásoddal segítsd munkánkat!

A JMPoint Alapítvány az első klasszikus zsidó out reach szervezet Magyarországon, amit a Westbury Group Európa 12 leginnovatívabb zsidó szervezeti közé választott (Compass Europe).

Mazal Tov!

A JMPoint Alapítvány csapata

  

Belépés
E-mail

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!

Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


"15 éves a Jewish Meeting Point!" | Belépés/Regisztráció | 3 Megjegyzés | Vita keresése
Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj!

Re: 15 éves a Jewish Meeting Point! (Értékelés: 1)
Szerző: Tomi [3] Dátum: 2017. november 29. szerda, 11:16
(Felhasználó inf. | Üzenet küldése)
Mazl Tov! T3Re: 15 éves a Jewish Meeting Point! (Értékelés: 1)
Szerző: sternglass [9997] Dátum: 2017. december 19. kedd, 14:40
(Felhasználó inf. | Üzenet küldése)
Sajnálom hogy az évforduló megünnepelése elmaradt, most lenne igazán fontos a tagok személyes kontaktusa , mert a Facebook sok tagot elcsábított .Re: 15 éves a Jewish Meeting Point! (Értékelés: 1)
Szerző: Havas Tamas [5089] Dátum: 2019. november 29. péntek, 22:28
(Felhasználó inf. | Üzenet küldése)
Mazl Tov Gratulálok


Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu