Szia Vendég! (5784 Niszán 10)

Közelgő zsidó újév és kedvezményes jegyek
2016. szeptember 02. péntek, 17:32
Kategória: JMPoint
    

Kedves Barátunk!

Pontosan egy hónap múlva, október 2-án este beköszönt a zsidó új év, ami mindig új reményt jelent számunkra és az egész zsidóság számára. A JMPoint Alapítvány 14 éve csak egy szempillantás az 5777 év távlatában, de ezen rövidke idő alatt is több ezer ember életét tudtuk teljesebbé és boldogabbá tenni zsidó társkereső, közösségépítő, oktatási, kulturális és örökségvédelmi programjainkka.

 


A Zsidó Kulturális Fesztivál alkalmából kedvezményes jegyekkel szeretnénk kedveskedni néhány különleges koncertre, kizárólag a JMPoint tagjai számára!Az alábbi koncertekre 50-80%-os kedvezménnyel lehet on-line jegyet vásárolni a JMP5777 kód megadásával. 
Online jegyvásárlás során az „Ajándékutalvány felhasználása:” vagy „Kedvezmény kód megadása” résznél kell feltüntetni a kódot.


A ZSINAGÓGA HANGJAI
Europäischer Synagogalchor és Lux Erika zongoraművész koncertje
ZENEAKADÉMIA SZEPTEMBER 4. VASÁRNAP 19:30Az Europäischer Synagogalchor utazásra invitálja a hallgatóságot Európa legnagyobb zsidó templomain keresztül. Bécs, Párizs, Budapest vagy Berlin zsinagógáiban nemcsak Lewandowski, Sulzer vagy Naumbourg művei hangzanak fel, hanem a romantikus muzsika számos klasszikusa, Schubertől, Rossinitől egészen Mayerbeer-ig, akik a héber imádságokat oly módon zenésítették meg, hogy azok később a zsidó istentiszteleti muzsika részévé is váltak.

További információk: http://www.zsidokulturalisfesztival.hu/zeneakademia/a-zsinagoga-hangjai


„KÉZFOGÁS” GHYMES EGYÜTTES ÉS „TÚL E VIZEN” BESH O DROM
Ghymes és Besh o droM együttes koncertje
DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA SZEPTEMBER 7. SZERDA 19:00A Ghymes zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: működésük alatt eddig 18 önálló albumot jelentettek meg, ezek közül 10 platina és immár 5 aranylemezzé vált. A Ghymes munkássága az egyetemes kortárs kultúra kitörölhetetlen részévé vált úgy, hogy értéket teremtett, hordozott és őrzött meg.
A Besh o droM zenekar 1999-ben alakult, a magyar, balkáni, cigány illetve a közel-keleti tradicionális zenéket ötvözi a modern zenével. Egyedi hangzásvilágukat a különböző zenei stílusok sajátos feldolgozásának és a modern hangszerelésnek köszönhetik.

További információk: http://www.zsidokulturalisfesztival.hu/dohany-utcai-zsinagoga/kezfogas


CARAMEL – NYITOTT ÖVEZET
vendég: Rudas Dániel kántor
DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA SZEPTEMBER 8. CSÜTÖRTÖK 19:00Molnár Ferenc Caramel. Énekes-dalszerző, 10 éve állócsillag, alighanem a legjobb férfihang a hazai könnyűzenében. Többszázezres rajongótábor, teltházas Aréna koncertek, platina- és aranylemezek, klasszikussá lett dalok fűződnek nevéhez.

További információk: http://www.zsidokulturalisfesztival.hu/dohany-utcai-zsinagoga/nyitott-ovezetMegújulás éve a JMPoint Alapítványnál – Veled, érted!

Büszkék vagyunk arra, hogy Európa 12 leginnovatívabb zsidó szervezete közé választottak minket. Évente 500-1000 új taggal bővül közösségünk, ami egyedülálló a hazai zsidó közösségben. Ezt a sikert támogatóinknak, önkénteseinknek és a fáradhatatlan szervező csapatnak köszönhetjük.

5777 legyen a megújulás éve a JMPoint Alapítványnál!

  • Meg szeretnénk újítani közösségi portálunkat a Jewish Meeting Point oldalát, valamint a többi internetes oldalunkat.
  • Irodánkat át szeretnénk alakítani, hogy inspiráló közösségi munkatér legyen.
  • A megszokott fesztiválokon kívül (VOLT, Sziget, Judafest és Jom Haazmaut) még több rendezvényen meg kívánunk jelenni informális oktatási programjainkkal.
  • Tovább kívánjuk bővíteni a Virtuális Zsidó Múzeum oldalát.
  • Zsidó szervezetekkel együttműködve közösségi programokat, előadásokat és közös tanulásokat valamint családi táborokat és egyéb eseményeket kívánunk szervezni.

Hogy a jövőben is sok ezer embernek tudjuk teljesebbé tenni az életét, stratégiai partnerekre, támogatókra van szüksége Alapítványunknak. A múltban sem az EU finanszírozta egy zsinagóga építését, vagy a közösség valamely programját, hanem maga a zsidó közösség. Bízunk abban, hogy ez a több ezer éves hagyomány nem szakad meg, és képesek vagyunk tovább vinni hagyományainkat. Régen is mindenki erejéhez mérten járult hozzá a saját közössége fejlődéséhez. Legyen az új év egy új korszak kezdete, ami visszahozza közös hagyományainkat!

Az alábbi linken olvashatsz eddigi tevékenységünkről és jövőbeli terveinkről:A JMPoint Alapítvány részére támogatást bankkártyávalátutalással vagy csekkel is el lehet juttatni.

Amennyiben stratégiai partnerünk, támogatónk kívánsz lenni, nagyon szívesen személyesen is bemutatjuk szervezetünket és terveinket. A lenti elérhetőségek bármelyikén megtalálsz minket.

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!

--

Békés boldog új esztendőt kíván az 5777-es esztendőre a JMPoint Alapítvány teljes csapata!

Shana Tova!

Az oldal fenntartója a JMPoint a Zsidó Közösségért Közhasznú Alapítvány
Levelezési cím: H-1388 Budapest, Pf.: 84.
Számlaszám: 11707024 - 20456393
Telefon: +36 (20) 458-8958
e-mail: info@jmpoint.hu
https://www.jmpoint.hu
http://www.facebook.com/JMPointAlapitvany

  

Belépés
E-mail

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!

Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


"Közelgő zsidó újév és kedvezményes jegyek" | Belépés/Regisztráció | 0 Megjegyzés
Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj!
Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu