Szia Vendég! (5784 Támuz 6)

Út a zsidóság felé. Részese szeretnél lenni Te is?
2016. május 08. vasárnap, 14:27
Kategória: JMPoint
    

Jewish Meeting Point - Zsidó Közösségi Portál
Kedves Barátunk!
 
Régen jelentkeztünk, de a háttérben szorgalmasan dolgozunk és készülünk a nyárra! Hamarosan indul a „Fesztivál szezon”, amikor személyesen is találkozhatunk egymással Izrael Függetlenségi Napján (Yom Haatzmaut), a Judafesten, a VOLT Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon. Idén is lesz családi tábor és készülünk már az őszi programokkal is!

A JMPoint Alapítvány azon kevés független magyar zsidó szervezet egyike, ami nem egy nemzetközi lánc tagja, és nem egy nagyobb zsidó szervezet által létrehozott civil szervezet. A függetlenségnek azonban ára van!


A JMPoint Alapítvány nem tagdíjakból és szolgáltatási díjakból működik, hanem pályázatokból és támogatásokból próbál minél többet nyújtani a közösségnek.

A lehetőségeink a támogatók, azaz a Te kezedben is van!

Az adó 1%-nak felajánlása nem jelent anyagi terhet senkinek, ezért bízunk abban, hogy idén is sokan megtisztelnek bizalmukkal!  

Alapítványunk adószáma: 18118267-1-41

Az előző évek tapasztalatai azt mutatták, hogy a felajánlott 1% az éves működési költség 1%-át fedi le. A további 99%-ot más forrásból (támogatásokból, adományokból) kell biztosítanunk.  

A közös sikerhez mindenki hozzá tud járulni valamilyen módon! Akár anyagiakkal, akár kapcsolatai révén, akár másképpen. Lehet, hogy épp a Te kisebb-, vagy nagyobb összegű támogatásod teszi lehetővé a következő zsidó közösségi programunk megvalósítását, Alapítványunk további sikeres működését!

Az Alapítvány támogatásához kérjük kattints ide!


Sokan csak egy-egy projektjét ismerik Alapítványunknak, és vannak, akik az angol név hallatán úgy gondolják, hogy ez egy nemzetközi szervezet magyar láncszeme. Készítettünk egy rövid összefoglalót, hogy mindenki megismerhesse az eddigi munkánkat és jövőbeli terveinket:


Legyél Te is részese a közös sikernek, és támogasd a JMPoint Alapítvány jövőbeli terveit!


Lehetőséged van rendelkezni adód további 1%-áról is valamely egyháznak! A JMPoint Alapítvány első irodájának a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség (MAOIH) adott otthont (térítésmentesen, éveken keresztül). Az elmúlt időszakban több programot szerveztünk közösen, és bízunk benne, hogy a jövőben is sok értékes program követi. Kérjük, támogasd adód további 1%-val a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközséget. A MAOIH technikai száma: 0107

Köszönjük a bizalmat és a támogatást!

--

a JMPoint Alapítvány csapata

Az oldal fenntartója a JMPoint a Zsidó Közösségért Közhasznú Alapítvány
Levelezési cím: H-1388 Budapest, Pf.: 84.
Számlaszám: 11707024 - 20456393
Telefon: +36 (20) 458-8958
e-mail: info@jmpoint.hu

  

Belépés
E-mail

Jelszó

Még nem vagy a felhasználónk? Regisztrálj, ingyenes!

Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


"Út a zsidóság felé. Részese szeretnél lenni Te is? " | Belépés/Regisztráció | 0 Megjegyzés
Minden megjegyzés a szerzők tulajdona. A megjegyzések tartalmáért felelősséget nem vállalunk.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj!
Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu