Szia Vendég! (5784 Niszán 12)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Kukoricás töltött kápopszta
Húsos étel
Egytálételek
Beküldte: gelsif [12359]

Hozzávalók:

Lehetséges hús alapanyagok: pulyka, liba,kacsa, bárány,marha csont nélküli husa
kukorica
káposzta
hagyma, fokhagyma
olaj, keleti fűszerek, só


Apró szemü kukorica darát be áztatunk előző este kb fél kilót ,vörös hagymát vagy lilahagymát ami még finomabb össze vagdalunk kb 1 cm darabokra , valamivel nagyobbra vagdaljuk a husokat odategyük a hagymát olajba dinsztelni meg sózzuk fűszerezzük nogyon fontos milyen állatból készitjük liba kacsa általánops iz pulyka édeskésebb, bárány marha borsosabb,nagyon finom ha a bárányhoz és a marhához babérlevelet is használunk ,a hagymát kb 2percig dinszteljük beletesszük a hust jól összekavarjuk jól befűszerezzük két dl vizet adunk hozzá majdnem készre pároljuk ami kb szárnyasoknál harminc negyven perc egyebeknél 1 óra is lehet a kukorica darát az utolsó tiz percben tegyük hozzá vigyázzunk ha nem kavargatjuk leragad! a lefonyasztott abált káposzta leveleket le gerezdeljük ésabba töltjük amár elkészült maszát ajánlatos atüzről levett edényt lefedni és ugy tartani had puhuljon a dara és mikor már kézmeleg akkor elkezdeni a töltést nagyon sokan paradicsomba főzik de szerintem sokkal finomabb bő fokhagymás olajos vizben.JÓ ÉTVÁGYAT



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 19 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu