Szia Vendég! (5781 Ijjár 8)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Töltött liba nyak
Húsos étel
Levesek
Beküldte: gelsif [12359]

Hozzávalók: - Hízott libának a leves húsa
- liba nyak bőre a szárnytőtöl a fejig
- mindenféle leves zöldség
- fűszerek

A húst odakészitjük főni majd a felfőtt levest lehabozzuk szép tisztára. Teszünk bele szemes borsot és izlés szerint zöldségfélét lassú tűzön főzzük, ép hogy csak bugyanjon. Elkészitjük a tölteléket mely áll a liba belszervéből és egyéb szeleteléskor kimaradt hús darabkákból melyet apróra vágunk vagy darálunk és összetört pászka darabokkal fűszerekkel keverjük, majd a liba nyakba töltjűkl. Elvarjuk a két nyilást és beletesszük a már félig megfőtt levesbe. Öszefőzzük. A leszűrt levesbe tálaláskor vékony szeletre vágva tányéronként adagoljuk, a zöldséggel egyűtt.

Jó étvágyat!



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7354 nő | 6633 férfi

Legutóbb regisztrált:
angyaltkeresek [20815]


Jelenleg 16 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu