 |
Hozzávalók: 3 db közepes sárgarépa 2db közepes fehérrépa 2 szál szárzeller 1 db közepes vöröshagyma 1 csomag petrezselyem 1 db csirke (vagy ízlés szerint combok) 1-2 evőkanál olaj |
Az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk egy közepes lábosban. Rádobjuk a kockára vágott zöldségeket és a csirke darabokat.
Felöntjük annyi vízzel, hogy elfedje, ízlés szerint sózzuk és felforraljuk. Ezután kislángon, fedő alatt pároljuk, amíg a csirke puhára fő.
A csirkedarabokat kiemeljük a léből és átmenetileg egy tálra tesszük. A zöldségeket a lében finomra törjük, a csirkedarabokat visszatesszük az így besűrített lébe és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel, amivel még egyszer két percre átforraljuk.
Rizs körítéssel igen könnyű vacsora Yom Kippur előtt. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7499 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 7 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|