|
Karibi hal Parve (semleges) étel
|
Halak
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: 4 fehér halfilé vagy 4 szelet hal só bors 1 csésze citromlé 3 evőkanál mogyoróolaj 1 adag szegfűszeg, fokhagyma kockázva 1 darabolt zöldpaprika 1 nagy hagyma, kockázva 1 kanál erős indiai fűszerkeverék 1 nagy paradicsom, vékonyra szeletelve vagy 1 doboz paradicsomszósz 1 adag bazsalikom 1 vékonyra szeletelt gyömbér cukor kakukkfű |
A halat megtisztítjuk. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Tíz percig álni hagyjuk, majd forró olajon kisütjük. A halakat kivesszük, és az olajhoz hozzáadjuk a fokhagymát, majd mikor már puha, hozzáadjuk a zöld borsot és a hagymát és lepirítjuk. Hozzáadjuk az erős indiai fűszert, a paradicsomot és bazsalikomot. Tíz percig fedő alatt hagyjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gyömbért, kakukkfüvet, cukrot és további 10 percig főzzük. A szósz mellé tálaljuk a halat. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 9 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|