Szia Vendég! (5784 Niszán 9)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Karibi hal
Parve (semleges) étel
Halak
Beküldte: mouss [2797]

Hozzávalók: 4 fehér halfilé vagy 4 szelet hal

bors
1 csésze citromlé
3 evőkanál mogyoróolaj
1 adag szegfűszeg,
fokhagyma kockázva
1 darabolt zöldpaprika
1 nagy hagyma, kockázva
1 kanál erős indiai fűszerkeverék
1 nagy paradicsom, vékonyra szeletelve vagy
1 doboz paradicsomszósz
1 adag bazsalikom
1 vékonyra szeletelt gyömbér
cukor
kakukkfű

A halat megtisztítjuk. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Tíz percig álni hagyjuk, majd forró olajon kisütjük. A halakat kivesszük, és az olajhoz hozzáadjuk a fokhagymát, majd mikor már puha, hozzáadjuk a zöld borsot és a hagymát és lepirítjuk. Hozzáadjuk az erős indiai fűszert, a paradicsomot és bazsalikomot. Tíz percig fedő alatt hagyjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gyömbért, kakukkfüvet, cukrot és további 10 percig főzzük. A szósz mellé tálaljuk a halat.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 11 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu