|
Fűszeres bárány sárgabarackkal és gombával Húsos étel, Szombat
|
Húsételek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: Marokkói sábeszi fogás
2 kg bárány 2 hagyma, kockázva 3 gerezd fokhagyma, egész vagy vagdalék 1 apróra tör gomba, szeletelt 2/3 csésze sárgabarackbefőtt 1 csésze száraz vörös bor 1 csésze víz 1 bors 2 babérlevél |
Előmelegítjük a sütőt. A zöldséget és a gyümölcsöt fazékban összefőzzük a vízzel és borral, illetve a fűszerekkel. A húst olajozott sütőtálba helyezzük, majd az előbb főzött zöldséges-gyümölcsös keveréket ráöntjük. Sütőben lefedve 2-2.5 órát sütjük. Mikor elkészült, vegyük ki és egy éjszakán át hagyjuk érni az ízeket. Másnak helyezzük vissza a sütőbe, és nagy hőn süssük még legalább fél órát. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 13 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|