|
Marokkói Hal Parve (semleges) étel, Szombat
|
Halak, Ünnepi ételek
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: 1-3 apróra szeletelt fehér húsú hal 1-2 paradicsom 2-3 gerezdek fokhagyma víz zöld vagy piros bors só sáfrány olaj |
Megtisztítjuk a halat, a paradicsomnak és a fokhagymának lehántjuk a héját, majd felaprítjuk. Nagy tálba alulra pakoljuk a zöldségeket, majd a haldarabokat a tetejére rakjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Előmelegített sütőbe rakjuk, és mikor a víz felforr, hozzáadjuk a fűszereke, majd lassú tűzön 50-50 percig sütjük. Hidegen és melegen is tálalhatjuk, és a zöldségekből mixerben szószt is készíthetünk.
|
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 8 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|