Szia Vendég! (5783 Niszán 2)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Marokkói Hal
Parve (semleges) étel, Szombat
Halak, Ünnepi ételek
Beküldte: mouss [2797]

Hozzávalók: 1-3 apróra szeletelt fehér húsú hal
1-2 paradicsom
2-3 gerezdek fokhagyma
víz
zöld vagy piros bors

sáfrány
olaj

Marokkói halMegtisztítjuk a halat, a paradicsomnak és a fokhagymának lehántjuk a héját, majd felaprítjuk. Nagy tálba alulra pakoljuk a zöldségeket, majd a haldarabokat a tetejére rakjuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Előmelegített sütőbe rakjuk, és mikor a víz felforr, hozzáadjuk a fűszereke, majd lassú tűzön 50-50 percig sütjük. Hidegen és melegen is tálalhatjuk, és a zöldségekből mixerben szószt is készíthetünk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7422 nő | 6695 férfi

Legutóbb regisztrált:
david8 [21037]


Jelenleg 158 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu