Szia Vendég! (5784 Niszán 11)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Miso Leves - japán sábeszi étel
Parve (semleges) étel, Szombat
Levesek, Ünnepi ételek
Beküldte: mouss [2797]

Hozzávalók: 3 Tbsps. Miso
1 csésze víz
3 Tbsps. olaj
1 csésze vékony, vékonyra szeletelt sárgarépa
1 csésze aprított káposzta
1 csésze zeller, vékonyra szeletelt
1 csésze hagyma, vékony szeletelt
kevés fokhagyma, törve
1 tsp. frissen reszelt, vagy
1 tsp. porított gyömbér
1 csésze vagdalék petrezselymet
1 csésze vékony szelet gomba és/vagy beáztatott gesztenyék és/vagy bambuszgyökér (választható)
6 csészék víz
3 Tbsps. Tamari szójaszósz
1 csésze vagdalék scallion
1 adag tofu, egy centis szeletekre vágva

Miso levesA misot egy kis edényben áztassuk vízbe, majd tegyük félre.

Alacsony lángon melegítsünk olajat, és pároljuk meg rajta a zöldségeket. Öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a szójaszószt és a misot. Összefűzzük, és melegen, tofuval tálaljuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 19 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu