|
Miso Leves - japán sábeszi étel Parve (semleges) étel, Szombat
|
Levesek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: mouss [2797]
|
Hozzávalók: 3 Tbsps. Miso 1 csésze víz 3 Tbsps. olaj 1 csésze vékony, vékonyra szeletelt sárgarépa 1 csésze aprított káposzta 1 csésze zeller, vékonyra szeletelt 1 csésze hagyma, vékony szeletelt kevés fokhagyma, törve 1 tsp. frissen reszelt, vagy 1 tsp. porított gyömbér 1 csésze vagdalék petrezselymet 1 csésze vékony szelet gomba és/vagy beáztatott gesztenyék és/vagy bambuszgyökér (választható) 6 csészék víz 3 Tbsps. Tamari szójaszósz 1 csésze vagdalék scallion 1 adag tofu, egy centis szeletekre vágva |
A misot egy kis edényben áztassuk vízbe, majd tegyük félre.
Alacsony lángon melegítsünk olajat, és pároljuk meg rajta a zöldségeket. Öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a szójaszószt és a misot. Összefűzzük, és melegen, tofuval tálaljuk. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 15 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|