|
Hozzávalók: nyolc szelet pontyfilé
öt-hat kisebb paradicsom
öt evőkanál étolaj
öt gerezd fokhagyma
négy nagy fej vöröshagyma
egy citrom
só,tört feketebors (ízlés szerint) |
A megtisztított vöröshagymát vékony karikára vágjuk,vagy szálasra.Olajon,fedő alatt üvegesre pároljuk,majd belekeverjük a zúzott fokhagymát.Sózzuk,borsozzuk,majd tepsibe terítjük,rátesszük a karikára vágott paradicsomot,aztán az előre megsózott pontyszeleteket.Citromlével megcsurgatjuk.Ez utóbbi elhagyható.
A tepsit lefedjük,forró sütőbe (180-200 fok)toljuk.Kb. 25-30 percnyi párolás után levesszük a fedőt (foliát) és addig pirítjuk,amíg a felesleges lé el nem párolog.Túl sok lé esetén le lehet önteni alóla.
Próbáltam sokféle halból,nekem pontyból volt a legjobb!
Jó étvágyat kívánok! |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 14 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|