Szia Vendég! (5784 Niszán 12)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Hagymán sült hal
Húsos étel
Halak
Beküldte: ohlbi [8878]

Hozzávalók: nyolc szelet pontyfilé

öt-hat kisebb paradicsom

öt evőkanál étolaj

öt gerezd fokhagyma

négy nagy fej vöröshagyma

egy citrom

só,tört feketebors (ízlés szerint)

A megtisztított vöröshagymát vékony karikára vágjuk,vagy szálasra.Olajon,fedő alatt üvegesre pároljuk,majd belekeverjük a zúzott fokhagymát.Sózzuk,borsozzuk,majd tepsibe terítjük,rátesszük a karikára vágott paradicsomot,aztán az előre megsózott pontyszeleteket.Citromlével megcsurgatjuk.Ez utóbbi elhagyható.

A tepsit lefedjük,forró sütőbe (180-200 fok)toljuk.Kb. 25-30 percnyi párolás után levesszük a fedőt (foliát) és addig pirítjuk,amíg a felesleges lé el nem párolog.Túl sok lé esetén le lehet önteni alóla.

Próbáltam sokféle halból,nekem pontyból volt a legjobb!

Jó étvágyat kívánok!



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 9 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu