|
Hozzávalók: 200 gr margarin
3 evőkanál kakaó
3 evőkanál cukor
1 kkanál neskafe
200 gr keserű csoki
4 tojás
1 kkanál rum |
Egy lábosba tesszük a margarint, kakaót,cukrot, neskafet és a csokoládét. Gőzfürdőre tenni és felolvasztani. Lassan belekeverni a 4 tojás sárgáját a rumot és a 4 tojás felvert fehérjét óvatosan.
Jénai tálba alúl lerakunk kekszet,amit előzőleg borba mártottunk/el szabad hagyni/ráönteni a csokoládés masszát .
Betenni mélyhűtőbe 20 percet.
Felverünk 1 pohár tejszínt, s elkészítünk 1 csomag vanilias pudingport 3/4 pohár tejjel, ezt a kettőt összekeverni. Melyhűtőből kivenni a masszát és ráönteni a felvert édességet.
Hűtőben tárolni étkezésig.
Jó étvágyat. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 10 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|