|
Gomba-mártás Parve (semleges) étel
|
Mártások
|
Beküldte: Csabi [396]
|
Hozzávalók: - gomba
- hagyma
- petrezselyem
- bors |
Szárított gombát megtisztítva, jól megmosva puhára főzzük. Ha puha, levéből kivéve finomra vagdaljuk, készítünk egy vékony kis rántást, beleteszünk egy kis reszelt hagymát. Hozzáadjuk a vagdalt gombát és folytonos kavarás mellett ezt megdinszteljük. Levével föleresztjük és még egy merőkanál huslevest is adunk hozzá. Kis finomra vágott zöld petrezselyem, kis bors, együtt kissé forrni hagvjuk. A friss gombát nem kell főzni, csak finomra vagdalni, a rántásba tenni és levessel fölereszteni.
Forrás: Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928) |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 9 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|