Szia Vendég! (5779 Áv 25)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Gomba-mártás
Parve (semleges) étel
Mártások
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - gomba

- hagyma

- petrezselyem

- bors

Szárított gombát megtisztítva, jól megmosva puhára főzzük. Ha puha, levéből kivéve finomra vagdaljuk, készítünk egy vékony kis rántást, beleteszünk egy kis reszelt hagymát. Hozzáadjuk a vagdalt gombát és folytonos kavarás mellett ezt megdinszteljük. Levével föleresztjük és még egy merőkanál huslevest is adunk hozzá. Kis finomra vágott zöld petrezselyem, kis bors, együtt kissé forrni hagvjuk. A friss gombát nem kell főzni, csak finomra vagdalni, a rántásba tenni és levessel fölereszteni.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7280 nő | 6563 férfi

Legutóbb regisztrált:
hajos [20559]


Jelenleg 11 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu