|
Zeller-mártás Parve (semleges) étel
|
Mártások
|
Beküldte: Csabi [396]
|
Hozzávalók: - zeller
- só, cukor
- esetleg gesztenye |
Készítünk egy vékony piros rántást. Egy zellert letisztítva és lemosva, apró kis kockákba felvágva a rántásba tenni. Kissé megdinsztelni, levessel fölereszteni. Kis só és cukor jön hozzá. Lehet pár gesztenyét is hozzáadni, igen jó.
A petrezselyem-mártás ugyanígy készül, csakhogy a petrezselymet reszelve adjuk a rántásba.
Forrás: Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928) |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 5 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|