Szia Vendég! (5785 Tisri 6)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Zeller-mártás
Parve (semleges) étel
Mártások
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - zeller

- só, cukor

- esetleg gesztenye

Készítünk egy vékony piros rántást. Egy zellert letisztítva és lemosva, apró kis kockákba felvágva a rántásba tenni. Kissé megdinsztelni, levessel fölereszteni. Kis só és cukor jön hozzá. Lehet pár gesztenyét is hozzáadni, igen jó.

A petrezselyem-mártás ugyanígy készül, csakhogy a petrezselymet reszelve adjuk a rántásba.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7481 nő | 6733 férfi

Legutóbb regisztrált:
Akos [21175]


Jelenleg 5 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu