Szia Vendég! (5780 Chesván 23)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Tartár-mártás
Húsos étel
Mártások
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - 5 tojás

- bor

- zsír

- mustár

- ecet, só, cukor

5 személy részére 5 tojás sárgáját egy edénybe teszszük, adunk hozzá egy deci bort, kis sót, dió nagyságú zsirt, ezt sürüre főzzük. Hűlni hagyjuk, ha kihűlt adunk hozzá 3 deka francia mustárt, ecetet és cukrot, hogy kellemes ize legyen. Ha halhoz készítjük, akkor finom francia olajat, vagy kis kókuszt adunk hozzá.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7285 nő | 6569 férfi

Legutóbb regisztrált:
VAGASIFERENCNEKEDFERI [20586]


Jelenleg 13 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu