|
Hozzávalók: - 5 tojás
- bor
- zsír
- mustár
- ecet, só, cukor |
5 személy részére 5 tojás sárgáját egy edénybe teszszük, adunk hozzá egy deci bort, kis sót, dió nagyságú zsirt, ezt sürüre főzzük. Hűlni hagyjuk, ha kihűlt adunk hozzá 3 deka francia mustárt, ecetet és cukrot, hogy kellemes ize legyen. Ha halhoz készítjük, akkor finom francia olajat, vagy kis kókuszt adunk hozzá.
Forrás: Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928) |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 8 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|