Szia Vendég! (5781 Ijjár 8)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Habgaluska
Parve (semleges) étel
Levesek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: - 2 tojás

- gríz

2 tojás fehérjét kemény habnak verünk, a sárgáját kissé eldörzsölve, szintén hozzáadjuk, egy kanál grizes liszttel könnyedén összekeverjük. A levest leszűrjük, ha jól fő, az egészet egybe beleereszteni, egy pár percig fedő alatt főni hagyjuk, megfordítani és még egy-két percig főzni. Tálaláskor kanállal kiszaggatjuk a levesestálba, a levest reáöntjük. Ez az adag négy személyre elég.

Forrás:
Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928)



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7354 nő | 6633 férfi

Legutóbb regisztrált:
angyaltkeresek [20815]


Jelenleg 13 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu