|
Habgaluska Parve (semleges) étel
|
Levesek
|
Beküldte: Csabi [396]
|
Hozzávalók: - 2 tojás
- gríz |
2 tojás fehérjét kemény habnak verünk, a sárgáját kissé eldörzsölve, szintén hozzáadjuk, egy kanál grizes liszttel könnyedén összekeverjük. A levest leszűrjük, ha jól fő, az egészet egybe beleereszteni, egy pár percig fedő alatt főni hagyjuk, megfordítani és még egy-két percig főzni. Tálaláskor kanállal kiszaggatjuk a levesestálba, a levest reáöntjük. Ez az adag négy személyre elég.
Forrás: Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928) |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 7 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|