|
Tejfölös almaleves Tejes étel
|
Levesek
|
Beküldte: Csabi [396]
|
Hozzávalók: - alma
- 2 tojás
- só, cukor, liszt |
A megtisztított almát cikkekre vágjuk, vízben puhára főzzük. Kevés só, cukor jön hozzá. Egy evőkanál lisztet kis vizzel simára dörzsölünk s a megfőtt almához adjuk és ezzel egy kissé főzzük. A levest a tűzről levéve, két egész tojással felhabarjuk, tálalás előtt még[kis tejfölt adunk hozzá.
Forrás: Ganz Ábrahámné - Kóser Szakácskönyve (1928) |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6733 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 6 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|