 |
Hozzávalók: 1 kg főtt burgonya
4 nyers tojás
liszt - amennyit a tészta felvesz
olaj a sütéshez
só, kevés fekete bors
|
A kifőtt krumplit megtörjük és a tojásokkal elkeverjük, ízesítjük, és annyi lisztet szórunk hozzá, hogy a tészta összeálljon, de ne érje el a kenyértészta sűrűségét. Pogácsa méretű és alakú lepénykéket a forró olajon, mindkét oldalukkal pirosra sütjük.
Igazi zsidó étek! Ajánlom mellé a gyümölcsből készített szószt! Egres-, alma- vagy egyéb szezonális gyümölcsből készíthetjük ugyancsak tojással, így minden étkezéshez alkalmazhatjuk! |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7499 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 10 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|