Szia Vendég! (5784 Niszán 17)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Mapensz
Parve (semleges) étel, Pészáh
Tésztafélék, Ünnepi ételek
Beküldte: RUBINSOSI [11365]

Hozzávalók: 100 gr. dio kicsire osszevagva
100 kokusz
4 kanal krumpliliszt
! citrom reszelt heja
4 tojas kulonvalasztva
150 gr.cukor
Tetejere-porcukor

Egy talban osszekeverjuk a diot, kokuszt, krumplilisztet es a citromhejat.

A tojasfeherjet jol fekverjuk a cukorral. Egy masik talban jol kikeverjuk a tojasfeherjeket. A feherjehez hozzakeverjuk a sargajat nagyon ovatosan. Azutan beletesszuk a szaraz adalekot, s lassan osszekeverjuk.

Mapensz sutoben sutjuk 180 c fokon 25 percet.

Kiprobalt recept. Jo etvagyat.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 14 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu