 |
Mapensz Parve (semleges) étel, Pészáh
|
Tésztafélék, Ünnepi ételek
|
Beküldte: RUBINSOSI [11365]
|
Hozzávalók: 100 gr. dio kicsire osszevagva 100 kokusz 4 kanal krumpliliszt ! citrom reszelt heja 4 tojas kulonvalasztva 150 gr.cukor Tetejere-porcukor |
Egy talban osszekeverjuk a diot, kokuszt, krumplilisztet es a citromhejat.
A tojasfeherjet jol fekverjuk a cukorral. Egy masik talban jol kikeverjuk a tojasfeherjeket. A feherjehez hozzakeverjuk a sargajat nagyon ovatosan. Azutan beletesszuk a szaraz adalekot, s lassan osszekeverjuk.
Mapensz sutoben sutjuk 180 c fokon 25 percet.
Kiprobalt recept. Jo etvagyat. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7498 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 17 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|