Szia Vendég! (5784 Niszán 15)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

peszahi zsomle
Parve (semleges) étel, Pészáh
Tésztafélék, Ünnepi ételek
Beküldte: RUBINSOSI [11365]

Hozzávalók: 3 pohar mace liszt
1 peszahi sutopor
3 pohar viz
1 kaveskanal so
1/4 kavaskanal bors
3/4 pohar olaj
5 tojas

Egy talban osszekeverjuk a macelisztet a sutoporral.

A vizet, olajat, sot, borsot felfozzuk.Mikor felfott raontjuk a lisztes keverekre,s jol osszedolgozzuk.Hagyjuk jol kihulni. Mikor kihult egyenkent beledolgozzuk a tojasokat. Gombocokat formalunk beloluk, s kozepes langon 50 percet sutjuk.

Kiprobalt recept, s nagyon finom.Jo etvagyat es peszah kaser szameah.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 14 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu