Szia Vendég! (5784 Niszán 12)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Diós habcsók ínyenceknek
Parve (semleges) étel, Pészáh
Édességek, Ünnepi ételek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: 15 dkg dióbél
10 tojásfehérje
2 evőkanál citrom
Fél citrom leve

A tojásfehérjébe beleteszem a cukrot és felverem habossá. 7-8 dkg diót ledarálok, és beleteszem a habba. Elkeverem, kivajazom és habkinyomóba teszem a habot, majd kis piramisokat nyomok a tepsibe, 5-5 cm távolságra egymástól. Utána a dióbelet ráteszem egyenként mindegyik tetejére. A sütőt előmelegítem, 10 perccel utána beleteszem, és 10 percig sütöm.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 12 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu