Szia Vendég! (5781 Ijjár 8)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Macesz gomboc
Parve (semleges) étel, Pészáh
Levesek, Ünnepi ételek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók:

2 tojas
2 evokanal olaj
1 db fott burgonya
so, bors
reszelt gyomber
macesz liszt, macesz lap


A tojast, 2 evokanal olajat, sot, borsot valamint a reszelt gyombert osszekeverjuk es habosraverjuk. Hozzaadjuk a macesz lisztte. Belekeverunk 1 db. fott tort krumplit (ha huslevest foztunk, fozzuk a levesbe) es 2 db. beaztatott es jol kicsavart macesz lapot.
Osszegyurjuk es annyi macesz lisztet adunk hozza, hogy nokedliteszta surusegu masszat kapjunk. Hutoben kb. 1 orat allni hagyjuk, utana forrasban levo huslevesbe apro gombocokat szaggatunk. Lassu tuznel kb. 20 percig fozzuk, a tuzet lekapcsoljuk es a gombocokat meg kb. 15 percig a levesben hagyjuk, hogy meg puhuljanak. Huslevesben kinaljuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7354 nő | 6633 férfi

Legutóbb regisztrált:
angyaltkeresek [20815]


Jelenleg 13 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu