Szia Vendég! (5784 Niszán 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Gefilte Fish Peszáchra
Parve (semleges) étel, Pészáh
Halak, Ünnepi ételek
Beküldte: Csabi [396]

Hozzávalók: 2 kg hal
3 tojás
2 hagyma
2 nagy sárgarépa
1 zeller
só és cukor

A halat először ledaráljuk, majd össze turmixszoljuk 3 tojással, 1 hagymával, 1 sárgarépával. Hozzá kell adni 2 evőkanál sót és 2 evőkanál cukrot, majd gombóccá formálni és forrásban lévő vízbe tenni. A vízbe kell még tenni 1 répát, 1 fej hagymát, 1 zellert, 1-2 evőkanál sót, 2 evőkanál cukrot. Gyakran kevergetve egy másfélóráig főzzük kis tűzön. Ha elforrja a vizet, akkor hozzá kell adni.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 18 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu