Szia Vendég! (5784 Támuz 12)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Falafel
Parve (semleges) étel
Húspótlók
Beküldte: Agi [5897]

Hozzávalók: 25 dkg hántolt csicseriborsó,
4 gerezd fokhagyma,
1 tk sütőpor,
1 mk grillfűszer, majoranna keverék

olaj

A csicseriborsót puhára főzzük, majd leszürjük. Ha kihült, ledaráljuk és összekeverjük a sütőporral, az összezúzott fokhagymával, sóval és a fűszerkeverékkel. Beledolgozunk 3 ek olajat, majd nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk belőle. Forró olajban szép barnára sütjük.

Falafel fogyasztható magában, különféle mártásokkal, zöldséggel, de legfőképpen pitában mártásokkal és salátákkal együtt. Hidegen és melegen is nagyon finom.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6733 férfi

Legutóbb regisztrált:
Bikfic [21162]


Jelenleg 9 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu