Szia Vendég! (5784 Ijjár 15)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Gombasaláta
Parve (semleges) étel
Saláták
Beküldte: Agi [5897]

Hozzávalók: 50 dkg aprószemű sampinyon gomba,
25 dkg apró csemegeuborka,
15 dkg marinált paradicsompaprika,
1 mk törött feketebors,
4 ek olaj,
ecet, cukor, só (ízlés szerint)

A gombafejeket kockákra vágjuk. Ecetes-sós vizet forralunk, amelybe beletesszük a gombát, és újraforrástól 7-8 percig főzzük. Az ecetes lében hagyjuk kihülni. Az uborkát is apróra vágjuk, meghintjük borssal, csipet porcukorral, majd a leszűrt gombát hozzákeverjük. A csíkokra vágott marinált paprikát is hozzákeverjük, az olajjal leöntjük. Lefedve a hütőben kb. két órán keresztül érleljük.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7477 nő | 6730 férfi

Legutóbb regisztrált:
webartgenius [21156]


Jelenleg 11 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu