 |
HAGYMA MÁRTÁS HÚSSAL Húsos étel
|
Mártások
|
Beküldte: STERN FERENC
|
Hozzávalók: Két személyre: - 1 db nagyobb vöröshagyma - 2 teáskanál/liba vagy kacsazsír/ - 2-3 dl húslé - 20-30 dkg levesben főtt marhahús/apróra szelve/ - kevés őrölt piros paprika - só - 2 db zeller levél - 2 teáskanál liszt |
Apróra vágjuk a vöröshagymát és a zsíron,kevés sóval fedő alatt sárgára pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát. A liszttel megszórjuk és a hideg húslé felével felengedjük. Kevergetés közben kicsit sűrűsödik. Másik edénybe rakjuk a feldarabolt húst és a mártást leves szűrőn keresztül fakanállal rá paszirozzuk. A zellerlevelet is beletesszük és rövid ideig főzzük,kicsit sózzuk és a maradék lével beállítjuk a sűrűséget.
Jó étvágyat hozzá. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7498 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 29 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|