|
Almás fánk Parve (semleges) étel, Hanuka
|
Édességek, Ünnepi ételek
|
Beküldte: Nyuszika [397]
|
Hozzávalók: 25 dkg reszelt alma 25 dkg liszt 1 tojás 1 csomag sütőpor fahéjas cukor sütéshez olaj |
Összekeverjük a hozzávalókat. Forró olajban sütjük ki, miután evőkanállal kis pogácsákat készítettünk a tésztából. Fahéjas porcukor illik hozzá.
A fánkok kevesebb olajat szívnak be, ha a tészta belehelyezése előtt nagy lánggal forróra hevítjük, majd a lángot mérsékelve sütjük fedő alatt az egyik oldalt, majd megfordítás után fedő nélkül folytatjuk. Kivétel után háztartási papírral itatjuk fel a felesleget. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 12 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|