|
Pescado frito, hagyományos szefárd Szombati étel Parve (semleges) étel, Szombat
|
Halak, Ünnepi ételek
|
Beküldte: Nyuszika [397]
|
Hozzávalók: • 2 tojás • 1 / 2 csésze víz • 1 csésze liszt • 1 tk só • 1 tk olaj • bors, kömény koriander ízlés szerint • 0,5 kg a sütni való hal • olaj sütéshez
Citrom, petrezselyem tálaláshoz |
A két tojásokhoz adjuk hozzá a fél csésze vizet. Keverjük össze és adjuk hozzá apránként a lisztet és a sót, fűszereket, majd óvatosan az olajat. A halat megmártjuk a keverékben, majd forró olajban kisütjük. Sütés után papírtörlőre téve leitatjuk a felesleges olajat. Citromkarikával és petrezselyemmel tálalható.
Hagyományosan Szombat déli étel. |
[ Vissza ]
|
|
|
| |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7481 nő | 6735 férfiLegutóbb regisztrált: Akos [21175]
Jelenleg 18 vendég és 1 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|