Szia Vendég! (5784 Niszán 17)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Pescado frito, hagyományos szefárd Szombati étel
Parve (semleges) étel, Szombat
Halak, Ünnepi ételek
Beküldte: Nyuszika [397]

Hozzávalók: • 2 tojás
• 1 / 2 csésze víz
• 1 csésze liszt
• 1 tk só
• 1 tk olaj
• bors, kömény koriander ízlés szerint
• 0,5 kg a sütni való hal
• olaj sütéshez

Citrom, petrezselyem tálaláshoz

A két tojásokhoz adjuk hozzá a fél csésze vizet. Keverjük össze és adjuk hozzá apránként a lisztet és a sót, fűszereket, majd óvatosan az olajat. A halat megmártjuk a keverékben, majd forró olajban kisütjük. Sütés után papírtörlőre téve leitatjuk a felesleges olajat. Citromkarikával és petrezselyemmel tálalható.

Hagyományosan Szombat déli étel.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 17 vendég és 3 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu