Szia Vendég! (5780 Chesván 23)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Tormamártás mazsolával
Húsos étel
Mártások
Beküldte: Agi [5897]

Hozzávalók: 3-4 ek.libazsír vagy étolaj, 4 ek. liszt, 1 marék mazsola, 1 kk. cukor, 1 közepes szál torma, késhegynyi só, kevés húsleves

A tormát lereszeljük, zsírból, lisztből világos rántást készítünk, felengedjük a húslevessel, cukrozzuk, sózzuk, hozzáadjuk a beáztatott mazsolát. Végül a reszelt tormát keverjük bele, tovább forraljuk és forrón tálalljuk.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7285 nő | 6569 férfi

Legutóbb regisztrált:
VAGASIFERENCNEKEDFERI [20586]


Jelenleg 10 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu