 |
Hozzávalók: • 8 szelet marhacomb • 2 nagy fej vöröshagyma • 10 dkg vaj vagy zsír • mustár • só • bors • víz • olaj |
A húst enyhén klopfoljuk, a szélét késsel bevagdossuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral.
Egy tálba rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé hagymakarikákat és ½ -1 evőkanál olajat teszünk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A felhevített zsiradékon a marhahús szeleteket kuktában puhára pároljuk annyi víz hozzáadásával amennyi elfedi. (kb. 45 perc)
Amikor elkészült, akkor a húst a léből kivesszük, a levet átöntjük serpenyőbe és addig rotyogtatjuk, amíg drappos szósz-szerű lesz. Ekkor egy csomag apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.
A hússzeleteket visszatesszük és újraforraljuk, majd elzárjuk és forrón tálaljuk burgonyapürével, rizzsel, tarhonyával, vagy krokettel.
A latkesz is kiváló körítés hozzá. |
[ Vissza ]
|
|
|
|  |
JMPoint Business Club ajánlatai
|
Regisztrált felhasználók: 7499 nő | 6739 férfiLegutóbb regisztrált: Bridzs52 [21216]
Jelenleg 15 vendég és 4 regisztrált felhasználó olvas bennünket.
Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt! |
|