Szia Vendég! (5784 Ádár II 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Mustáros marhasült
Húsos étel
Húsételek
Beküldte: kkoves [9876]

Hozzávalók: • 8 szelet marhacomb
• 2 nagy fej vöröshagyma
• 10 dkg vaj vagy zsír
• mustár
• só
• bors
• víz
• olaj

A húst enyhén klopfoljuk, a szélét késsel bevagdossuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral.

Egy tálba rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé hagymakarikákat és ½ -1 evőkanál olajat teszünk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.

A felhevített zsiradékon a marhahús szeleteket kuktában puhára pároljuk annyi víz hozzáadásával amennyi elfedi. (kb. 45 perc)

Amikor elkészült, akkor a húst a léből kivesszük, a levet átöntjük serpenyőbe és addig rotyogtatjuk, amíg drappos szósz-szerű lesz. Ekkor egy csomag apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.

A hússzeleteket visszatesszük és újraforraljuk, majd elzárjuk és forrón tálaljuk burgonyapürével, rizzsel, tarhonyával, vagy krokettel.

A latkesz is kiváló körítés hozzá.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7471 nő | 6725 férfi

Legutóbb regisztrált:
White [21139]


Jelenleg 14 vendég és 6 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu