Szia Vendég! (5784 Niszán 11)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Kevert meggyes lepény
Parve (semleges) étel
Tésztafélék
Beküldte: Helen [6453]

Hozzávalók:

18 dkg nem tejes margarin,
25 dkg cukor,
4 tojás,
25 dkg liszt,
1 cs.sütőpor,
fél liter kimagozott meggy,
a tepsi kikenéséhez a fenti margarin és liszt,
a tálaláshoz porcukor.









.




















Habosra keverni a nem tejes margarint a tojások sárgájával, meg a cukorral, hozzáadni a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojások kemény ahbbá felvert fehérjét. Kikent és kilisztezett tepsibe önteni és meghinteni a kimagozott meggyszemekkel. A forró sütőbe toljuk, de sütés közben a tüzet mérsékeljük. A tepsiben hagyjuk kihülni és még langyosan kockára vágjuk. A tálon porcukorral hintjük meg.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7476 nő | 6727 férfi

Legutóbb regisztrált:
Judit-igen [21149]


Jelenleg 16 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu