Szia Vendég! (5784 Ádár II 18)
Előételek | Levesek | Húsételek | Halak | Köretek | Főzelékek | Mártások | Saláták
Egytálételek | Húspótlók | Tésztafélék | Édességek | Kompótok | Ünnepi ételek

Töltött libanyak a la Nagyi
Húsos étel
Levesek
Beküldte: kkoves [9876]

Hozzávalók: 4 személyre:

Egy nagyobb bőrös libanyak
3-4 sárgarépa,
1-2 fehérrépa
1 kis fej zeller
kis kelkáposzta
1/2 karalábé
egész feketebors
2 db. közepes vöröshagyma
3 db. zsemle
1 db. tojás
2 gerezd fokhagyma
1 csomag petrezselyem
kis édes-nemes paprika
kevés olaj, só.

A libanyakról egészben lehúzzuk a bőrt. A nyakból és a zöldségből, egy vöröshagymával és 1 gerezd fokhagymával, kb. 10 szem feketeborssal feltesszük a levest főni.

A zsemléket vízbe áztatjuk, és jól kicsavarjuk. Hozzáadjuk a kevés olajon megpárolt apróravágott vöröshagymát, beletörjük a gerezd fokhagymát és a felaprított petrezselymet. Ízlés szerint megsózzuk, egy késhegynyi pirospaprikát szórunk hozzá és végül a tojást beleütve egyenletesen összekeverjük.

A nyakbőr egyik végét fehér cérnával összekötjük, az így készített zsákba a tölteléket beletöltjük és a másik végét is összekötjük, majd a forrásban lévő levesbe helyezzük.

A levest kislángon főzzük ezután 1 órát fedő alatt.



[ Vissza ]



E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés
# Izrael 70 magyar

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7471 nő | 6725 férfi

Legutóbb regisztrált:
White [21139]


Jelenleg 18 vendég és 5 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2023. JMPoint.hu