Szia Vendég! (5783 Kiszlév 9)
Jewish Meeting Point - A zsidó közösségi portál Gyakran Ismételt KérdésekKategória: GYIK -> JMPoint Klubok

Kérdések
·  Mi az a JMPoint Klubok?
·  Hogyan tudok keresni a klubok között?
·  Mi a különbség a nyitott és a zárt klubok között?
·  Milyen szolgáltatásokat nyújt egy klub?
·  Hogyan jelentkezhetek egy klubba?
·  Hogyan indíthatok saját klubot?

Válaszok
·  Mi az a JMPoint Klubok?

A JMPoint Klubrendszer felhasználói az érdeklődési körüknek megfelelő klubokat hozhatnak létre, vagy meglévő klubokhoz csatlakozhatnak.
A klubon belül az adott klub témájával kapcsolatban lehetőség van gondolatok, vélemények, információk, képek, videók megosztására, beszélgetésre, fórumozásra, körlevél küldésére, stb.
Mielőtt új klubot hoznál létre, kérjük, ellenőrizd, hogy van-e már olyan klub, ami lefedi az általad indítandó területet, valamint tanulmányozd át részletesen a JMPoint Klubrendszer Szabályzatát.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Hogyan tudok keresni a klubok között?

A keresésre két lehetőség is van. A JMPoint Klubok főoldalán a keresés mezőbe beírhatod a téged érdeklő szót vagy kifejezést. A rendszer a klubok elnevezésében és a leírásban is keres. A másik lehetőség a Klubkategóriák alapján kiválasztani a téged érdeklő témakört.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mi a különbség a nyitott és a zárt klubok között?

Mindkét típusú klubba jelentkezni kell, hogy a klub szolgáltatásait el lehessen érni. A nyitott klubba azonnal felvételt is nyer a jelentkező, zárt klubnál viszont a klub tulajdonosa dönthet arról, hogy kinek a jelentkezését fogadja el.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Milyen szolgáltatásokat nyújt egy klub?

A klubon belül az adott klub témájával kapcsolatban lehetőség van gondolatok, vélemények, információk, képek, videók megosztására, beszélgetésre, fórumozásra, kapcsolódó weboldalak és klubok hozzáadására, programajánlatok beküldésére. Ha úgy gondolod, hogy a klub érdekelné az ismerőseid, akkor meghívót tudsz nekik küldeni. Erről e-mail értesítést kapnak és megjelenik a meghívás a JMPoint főoldalán a klubajánló részben is. A klub tulajdonosa hetente egy körlevelet küldhet a klubtagoknak.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Hogyan jelentkezhetek egy klubba?

A kiválasztott klub nevére kattintva bejön egy leírás a klubról, melynek alján szerepel, hogy nyitott vagy zárt a klub és egy gomb, melyre kattintva lehet klubtagnak jelentkezni. Nyitott klub esetén azonnal klubtaggá válik a jelentkező, zárt klub esetén a klub tulajdonosa dönthet a felvételről.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Hogyan indíthatok saját klubot?

Mielőtt új klubot hoznál létre, kérjük, ellenőrizd, hogy van-e már olyan klub, ami lefedi az általad indítandó területet, valamint tanulmányozd át részletesen a JMPoint Klubrendszer Szabályzatát. Ezután kattints a JMPoint Klubok főoldalán az új klub indítása sorra. Töltsd ki az űrlapot, próbálj meg minél részletesebb leírást írni, mert kereséskor a rendszer a klub neve mellett abban is keresi a megadott szót vagy kifejezést. Zárt klub esetén az új jelentkezőket egyesével engedélyezned kell, nyitott klub esetén az új jelentkezőkről ugyanúgy kapsz e-mail értesítést, de engedélyezni nem kell őket.

[ Vissza a lap tetejére ]

E-mail


Jelszó


Még nem vagy a felhasználónk?
Regisztrálj, ingyenes!

hirdetés

143

JMPoint Business Club ajánlatai

1090

Fotóalbum ajánló
Nincs kép az albumban:

Felhasználók
Regisztrált felhasználók:
7408 nő | 6691 férfi

Legutóbb regisztrált:
Virag8 [21004]


Jelenleg 50 vendég és 2 regisztrált felhasználó olvas bennünket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Támogatás    Impresszum    Médiaajánlat    Adatvédelem    Kapcsolat
A hozzászólások a szerzőik tulajdona, minden más tartalom: © 2002-2012. JMPoint.hu